به گزارش قدس آنلاین عباس نجفی با تاکید بر ضرورت توجه کلیه دستگاههای مسئول در اجرایسازی شیوهنامه پیشگیری از جرائم مربوط به تولید و توزیع مشروبات الکلی اظهارکرد :شیوه نامه مذکور در راستای عمل به سند ملی پیشگیری، درمان، کاهش آسیب و بازتوانی مصرف الکل میباشد که این شیوهنامه به ۱۷ دستگاه همکار ابلاغ شده است و تلاش کارگروههای مرتبط باید به نحوی باشد تا نسل جوان از مضرات مصرف الکل مطلع باشند.
نجفی افزود: سازوکارهای نظارتی باید بر نحوهی استفادهی الکل در واحدهای تولیدی تمرکز کرد و چنانچه اطلاع رسانی مطلوبی از تهدیدات بهداشتی و معضلات ناشی از مصرف الکل انجام گردد شاهد کاهش محسوس جرائم مرتبط در این حوزه خواهیم بود.
وی ادامه داد: کمیتهای متشکل از نمایندگان دستگاههای مربوطه با هدف آموزش و ارتقا آگاهی عمومی شهروندان درخصوص سوء مصرف مشروبات الکلی تشکیل گردد تا با تولید محتوی و انتشار آن در فضای مجازی، رسانههای مکتوب، صدا و سیما و ... اقدام شود.
جلیل آذری معاون دادستان همدان نیز ضمن تاکید بر اهمیت مقوله پیشگیری از وقوع جرم، به ضرورت تخصصی سازی امر پیشگیری از جرائم حوزه امنیت اخلاقی اظهارکرد: تخصصی شدن موضوع دادرسی در این گونه جرائم و استفاده از ضابطین متخصص و دغدغهمند نقش بسزائی در پیشگیری از جرم تهیه و تولید مشروبات الکلی خواهد داشت.
نظر شما